‘Claudio Benito’
 
guitarra flamenca
 
 
 

Met professioneel flamencogitarist Claudio Benito bent u  aan het juiste adres voor de muzikale omlijsting van uiteenlopende gelegenheden en evenementen: van huiskamers tot festivals en alles daar tussen.

Zoals bijvoorbeeld: recepties, diners, exposities, huwelijk, openingen, congressen, manifestaties, theater en festivals.Claudio Benito verzorgt flamencogitaar optredens zowel solo  als in grotere bezettingen (dans/zang/gitaar, cajón), maar ook flamencodans- / gitaar- of  cajón-workshops.

Tevens verzorgt hij flamencodans workshops en lezingen op scholen en bedrijven.Claudio Benito biedt een programma met het wereldmuziek ensemble ACHA, een boeiende muzikale ontmoeting tussen Turkse muziek en Flamenco. Uitstekend geschikt voor theater en festivals maar ook voor de kleine intieme podia.

ACHA vertoonde haar muzikale kunsten onder meer op het Dunya Festival, HaSchiBa Festival, Bevrijdingspop Haarlem, Gentse Feesten, Parijs, Pecs (Hongarije) en op Djerba (Tunesië).Samen met de singer songwriter/jazz-blues gitarist
Ronald C. Bos, brengt Claudio Benito een cross-over tussen twee werelden: flamenco meets blues-jazz. Een spannende en unieke mengvorm die hun passie voor mooie muziek weergeeft.


Daarnaast verzorgen zij óók bedrijfstrainingen: Organisaties wordt op een speelse manier een spiegel voor gehouden, waarbij gebruik wordt gemaakt van muziek als metafoor; vooral de ervaring van Ronald als trainer en organisatie-adviseur wordt hier op een bijzondere manier ingebracht.
 

   Flamencomuziek met passie, voor elk evenement

photo: norbert orvath

photo: annemiek rooymans